Butik De Milla - ButikPengantin2u.com, Pakej Pengantin Nilai Negeri Sembilan
     
 
butikpengantin2u.com butikpengantin2u.com butikpengantin2u.com butikpengantin2u.com
M
MENU WEB KAMI
Untitled
MENGENAI KAMI

Andaman De'Mila telah mula beroperasi sejak tahun 2004 dan menawarkan perkhidmatan andaman pengantin, solekan pertunangan, solekan malam, pelamin eklusif, hiasan kamar tidur dll. Kami tidak meletakan harga-harga tertentu malahan kami lebih cenderung berbincang dengan bakal pengantin kami berdasarkan keperluan, kemampuan dan bajet pengantin dan kami pastikan bakal pengantin pengantin berpuas hati dengan hasil kreativiti kami dan harga yang butik kami tawarkan amat berpatutan.

Saya telah berkecimpung dalam bidang solekan dan kecantikan selama 5 tahun. Di awal pembabitan saya, saya telah mengikuti produksi pembikinan drama/tv sebagai pembantu jurusolek. Lanjutan itu, saya telah mengikuti latihan kemahiran jurukecantikan di dibawah kementerian sumber manusia dan di tauliahkan oleh Majlis Latihan Vokasional Kebangsaan Malaysia ( MLVK ) di bawah kelolaan Institut Kzie Enterprise di tahap Diploma.

Saya juga memantapkan pembelajaran saya sebagai make-up artist profesional di beberapa institusi kecantikan seperti di Nora Bridal Creation, Adura Marketing kelolaan puan Zarina Zainuddin, Herry (kursus asas dalam styling rambut) dan Emma Mustafa ( Diantara Professional make- up artist Malaysia)

Justeru itu, butik kami berharap dapat mereliasasikan impian setiap pasangan pengantin kami.

Jangan rasa malu dan gusar. Hubungi kami sekarang untuk sebarang pertanyaan/ temujanji dan tempahan:

Quick Form : ButikPengantin2u.com
Sedia Membantu...
Kami sentiasa bersedia membantu anda mendapatkan pakej perkahwinan yang menarik dan memenuhi bajet kewangan anda. Bersama kami - sama rasa, sama-sama suka! . Hubungi segera dan dapatkan mistery gift ...
Borang Pertanyaan
Nama Penuh
Email
No Tel/Hp
Mesej/Soalan Anda
DEKORASI PELAMIN - 1

 

 

 

Footer : butikpengantin2u.com

All Copyright © Reserved BUTIKPENGANTIN2U.COM 2009-2013. Web Designed by dumei.com
You are visitor # web counting Web Developed by dumei.com - Ecommerce Design Services
BUSINESS TAG :
BUTIK PENGANTIN, PAKEJ PERKAHWINAN, ANDAMAN & SOLEKAN PENGANTIN,SEWA PELAMIN, HIASAN PELAMIN, PELAMIN, ANDAMAN, SOLEKAN, Andaman, Solekan & Professional Make-Up Artists, SALON KECANTIKAN, MANDI LULUR, RAWATAN MUKA, BUTIK ANDAMAN PENGANTIN BANGI, BUTIK ANDAMAN SALAK TINGGI, BUTIK ANDAMAN NILAI, SEWA BAJU PENGANTIN, SOLEKAN MAK ANDAM. BUNGA TELUR, GUBAHAN HANTARAN, SIREH JUNJUNG.